18
76
Bruno 1976 Automat foto
Bruno foran Slyngborg
Bruno foran Spørring hotel
Bruno i 1954
Bruno laver Tyroler party
Bruno på Jydegaarden
Bruno på Spørring hotel
Bruno på TV2-Lykkehjulet
Bruno på Vinterslevvej
Bruno på kontoret
Bruno som disc-jockey
Bruno som karaoke boss
Bruno ved telefonen
Bøsbro kro
Laban og BrunoDET STARTEDE I EN HEL ANDEN VERDEN, KUN SØLLE 9 ÅR EFTER DEN 2 VERDENSKRIG SLUTTEDE.
Det startede helt nøjagtigt den 15 marts 1954, som var den dag jeg blev født.

I 1954:
søsætter USA verdens første atomdrevne undervandsbåd, Nautilius.
Den er opkaldt efter ubåden fra Jules Vernes roman En verdensomsejling under havet.

Så forsatte det med et amatør orkester i 1972 og sidenhen blev det til discotek Rush On på Hinnerup Kro. I 1976 blev jeg kåret som Danmarks bedste disc-jockey i Daddys Dance Hall i København og igennem en årrække rejste jeg Danmark rundt som disc-jockey.


BOOKINGFIRMA
Sidst i 70'erne etablerede jeg mit første bookingfirma hjemme hos mine forældre i Hinnerup. Dette klarede jeg fint over fars og mors telefon. Dette foregik ved at jeg tog telefonen og med en meget kraftig stemme blev folk stillet om til den relevante afdeling. Ca. 10 år senere blev det dog til et rigtigt bookingfirma i Hadsten i en lang årrække.


COMPUTER BRANCHEN
I midten af 90`erne tog det overhånd med computerne. Bookingfirmaet DD Sound blev solgt til Leif Henriksen og Computer Centret i Hadsten blev åbnet. Efter nogle år blev butikken solgt.


RESTAURATIONS BRANCHEN
I 1996 byggede og åbnede jeg sammen med Gert Elgaard Discotek Goggen i Hadsten. I am happy to welcome you into my world.


COMPUTER BRANCHEN IGEN
I 1998 og ca. 1 års tid frem rejste jeg rundt i Jylland og på Fyn som edb mand for dengang Skandinaviens største IT-firma Merkantildata. Det var et job med fest og farver og masser af arbejde som jeg havde forstand. På grund af personale nedskæringer blev jeg sammen med em hel masse andre hældt ud.


FREMTIDEN
For mig ser fremtiden for øjeblikket ud til at blive til noget der har med computere at gøre og dertil også noget med oprettelse og tilrettelse af hjemmesider. Samtidig har jeg tænkt mig at forsætte som transportmanden.dk og tilbyde mig selv som chauffør med egne biler.
Jeg har iøvrigt over 10 års erfarring med webdesign og SEO.

I storts set hele tiden som webdesigner, har jeg for det meste arbejdet med små og mellemstore virksomheder, som køber hjemmesider til priser mellem 30.000,00 kr. og 50.000,00 kr. Det er ikke mange nystartede, eller mindre virksomheder som har den slags penge. Jeg har derfor gået og ønsket at jeg kunne tilbyde et produkt til dem som ikke har, kan, eller vil bruge så mange penge på deres hjemmeside.

Slutprodukterne er dog ikke det samme, som hvis man f.eks køber sig en high-end hjemmeside til over 50.000,00 kr, men du får altså stadig en kvalitets hjemmeside, med et nemt design der specielt henvender sig til netop dine kunder. Jeg er glad for at kunne byde dig velkommen i min verden.
💚▪️💚▪️💚▪️💚▪️💚▪️💚▪️💚▪️💚▪️💚GOOGLE MAPS
Her er vores adresse på google maps