Haløjsa

Vi stræber efter tilfredse kunder og vi forpligter os til at leve op til vores kunders forventninger. Vi er en frisør salon for både kvinder, mænd og børn. Vi har faste priser og tilbyder ca. 20 minutters hårklipning.Alle frisørerne i vores butik har naturligvis den rigtige 4-årige certificerede faguddannelse Vi deltager løbende i forskellige kurser op til flere gange om året. Vi er medlem af DOFK – Danmarks Organisation for selvstændige Frisører og Kosmetikere.For os er det vigtigt at dine ønsker bliver hørt mens du er i butikken og at du er 100% tilfreds når du går ud af butikken igen. Vi nyder at hjælpe kunderne med at finde den helt rigtige stil som de bliver glade for.VI TILBYDER:

HÅR

Her er der lige nu en total tom sludder for en sladder. da det jo er dig der kommer til at bestemme hvad der skal stå her. Vi venter blot på dit forlsag til en god tekst til dine kommende kunders oplevelse.

HUD

Her er der lige nu en total tom sludder for en sladder. da det jo er dig der kommer til at bestemme hvad der skal stå her. Vi venter blot på dit forlsag til en god tekst til dine kommende kunders oplevelse.

KROP

I vores klinik får du behandling med naturlige resultater. Vi er altid optimeret med de nyeste produkter indenfor skønheds behandlinger. Vi laver en gratis forundersøgelse med fokus på dit look.

MASSAGE

I vores klinik kan vi også tilbyde dig fodpleje, skønhedsbehandling, thai-massage, olie-massage, fod-massage, almindelig massage, wellness og meget meget mere. Send os evt. en forespørgsel på en email.

BEHANDLINGER

Hos os er du sikret en god rådgivning og perfekt behandling der kommer naturligt af mange års erfaring. Vi er specialister i det bedste naturlige resultat. Vores kosmetiske behandlinger får du simpelthen på en professionel klinik med det bedste udstyr på markedet.

BARBERING

Skal du et smut til barberen her i byen. Så benyt du bare, netop fordi du kan, vores salon! Vi giver dig f.eks gerne en mægtig go`gammeldaws klassisk oldschool barbering. Leder du efter barber-salon eller barber-shop, så er du kommet til det helt rette sted.

OM OS


Åbningstider:

Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 19:00
Lørdag 09:00 - 13:00


Vi tilbyder både dame og herre & børne klip.
Har du brug for en frisør der kan sit kram, så vær lige klar over at vi laver alt indenfor farve, klip og opsætning. Kig et smut forbi vores frisør-salon og bliv hastigt klogere.


Trænger dit hår til en opfriskning, så lad os om at hjælpe dig med lige netop det du ønsker.​ I vores salon bliver du næsten altid mødt af en skøn positiv, sjov og usnobbet atmosfære.

KNALD GODE TILBUD

Vi kører jævnligt med nogle rigtige ekstra gode tilbud... Tjek vores Facebook side for på den side ligger vi sommetider her og nu tilbud på og så er det med at være lynhurtig, hvis man ønsker at gøre brug af disse. De gode faste tilbud kan du også finde her på vores hjemmeside.

TILBUD PÅ KLIPNING

Vi har altid nogle rigtig gode tilbud på klipning... Ind imellem har så også nogle ekstra gode tilbud til vores kunder.
Disse tilbud gives i en meget begrænset periode og dem kan du normalt kun finde inde på vores facebook side.

HERRE KLIPNING

fra 175,00

DAME KLIPNING

fra 250,00

BØRNE KLIPNING

fra 150,00

PENSIONIST KLIPNING

- 25% rabat

FORSKELLIGT

Skriv eventuelt en besked til os og få en hel nøjagtig pris på lige netop dit ønske. Benyt vores kontakt formular lidt længere nede.
Vi vil desuden meget gerne høre om dine oplevelser med vores Salon. Er der noget du syntes vi kan gøre bedre, så lad os endelig høre fra dig.

VASK OG FØN

fra 199,00

HERRE MASKIN KLIP

fast pris: 125,00

PERMANENT

fra 450,00

FARVE

fra 299,00

THE MINDS OF 99 – EN STEMME (LYRICS VIDEO)

Kontakt os


Kom i kontakt med os!
Du er velommen til at sende os en besked her fra vores hjemmeside. Du kan også sende os en besked fra vores Facebook side. Desuden kan du også sende os en SMS på vores mobil, eller du kan ringe til os.

Salon 5
Pippelipvejen 34
6060 Pippelipstrup

E-mail:
pip@pap.dk

Telefon:
11223344